grwlogo
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands verschijnt pas in de loop van volgend jaar, maar Ubisoft heeft nu al de wereldkaart van de game vrijgegeven. Zoals je wellicht wel weet, krijg je in deze game een open speelgebied waarin je met de Ghosts allemaal missies aan zult kunnen gaan.

Met de onderstaande maps krijgen we een idee van hoe de wereld eruitziet, maar de grootte van het geheel is nog niet aangeduid. Het is dus even afwachten hoe groot de daadwerkelijke speelwereld zal zijn qua oppervlakte.

Afgaande op de omschrijving van de wereld, klinkt het in ieder geval groots. Zo zijn er 21 regio’s die in totaal 26 verschillende basissen kennen en 11 verschillende natuurgebieden. Onder deze natuurgebieden vallen zoal: Arid Mountains, Altipland, Canyon, Forest Valley, Green Lands, Highlands, Jungle, Lake and Waterfall, Salar, Swamp en Yungas.

Elke regio kent ook nog verschillende steden en dorpjes met daarbij unieke transporteer mogelijkheden. Verder kent elke regio een eigen industrie en een eigen manier van leven, wat we terugzien bij de NPC’s die allen een eigen agenda hebben waardoor ze ook echt leven in deze wereld.