Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win een groot pakket met games van SOEDESCO

knipsel
De uitgever SOEDESCO heeft het afgelopen jaar verschillende games uitgebracht voor de PlayStation 4. Als Nederlandse uitgever timmeren ze hard aan de weg om de wat kleinere (indie) game naast een digitale release ook een fysieke release te geven. Ook brengen ze verschillende games naar de PlayStation 4, die aanvankelijk op andere platformen zijn verschenen.

Kortom, het aanbod van games is het afgelopen jaar goed gegroeid en zij hebben een flink aantal titels beschikbaar gesteld voor onze prijzenactie. We mogen de onderstaande games allemaal weggeven en wat is er nu fijner dan het nieuwe jaar beginnen met een flinke hoeveelheid nieuwe games? Inderdaad, niets, dus we geven dit als één groot pakket weg!

Om kans te maken op dit pakket dien je ons te vertellen waarom jij deze games graag zou willen spelen. Dat mag je op allerlei manieren doen en weet dat wij creativiteit erg kunnen waarderen! Heb jij je inzending klaar? Volg dan de onderstaande stappen. Voordat we het vergeten, we geven ook nog één losse downloadcode voor Reus weg, als een troostprijs.