Resident Evil VII is op zich snel uit te spelen, mits je weet waar je mee bezig bent en dus kan het zijn dat je nu al snakt naar meer. Resident Evil VII is een topgame, de setting is fenomenaal en de manier waarop het verhaal wordt gebracht is precies wat we nodig hadden in het horror-genre.

Capcom heeft gelukkig genoeg downloadbare content gepland voor de game en dat begint met ‘Banned Footage Vol. 1’ dat vandaag is uitgekomen. Heb je een Season Pass? Dan zal de downloadbare content hier gratis te downloaden zijn. Geen Season Pass? Dan kost deze content je 9,99 euro. Het aanschaffen van een Season Pass is wellicht interessant als je alle DLC wilt hebben, deze kost namelijk 29,99 euro.

De downloadbare content bevat twee nieuwe hoofdstukken en een extra modus, die jammer genoeg geen PlayStation VR ondersteuning biedt, zoals de rest van de game dat wel doet.

Op 14 februari lanceert Banned Footage Vol. 2, maar voor nu kun je genieten van het eerste deel. Bekijk de trailer hieronder voor meer informatie over de DLC.

  • Bedroom
    Figure out how to escape from a locked room – but don’t let Marguerite Baker know you’ve been out of bed.
  • Nightmare
    Fend off waves of enemies and survive until morning.
  • Extra Mode – Ethan Must Die
    A tough-as-nails mode separate from the tapes and story of the main game. (Does not support PSVR)