Site icon PlaySense

Naam en details van nieuwe Batman game zijn mogelijk gelekt


In 2015 kwam de laatste Batman game van Rocksteady uit, namelijk Batman: Arkham Knight. Vorig jaar werd er nog wel een collectie met remasters van Arkham Asylum en Arkham City uitgegeven, maar het wachten is nu dus op een nieuwe Batman game. Mogelijk hebben we daar nu de eerste informatie over.

Op Reddit is namelijk een bericht verschenen van iemand die beweert dat hij bij Warner Bros. werkt en aan een nieuwe Batman game zou werken. Deze persoon meldt dat hij waarschijnlijk niet lang meer bij zijn huidige werkgever blijft en daarom maar besloten heeft om alvast wat informatie over de nieuwe game naar buiten te brengen. Hieronder de belangrijkste punten die worden genoemd over de mogelijke nieuwe Batman game.

Als laatste laat de persoon in kwestie weten dat Batman: Arkham Insurgency in november 2017 moet verschijnen, maar dat de aankondiging al later dan gepland is en uitstel dus mogelijk is. Volgens het bericht zal de game op 8 maart onthuld worden. Dit zou goed mogelijk zijn, omdat Warner Bros. eerder al liet weten dat er die dag een nieuwe game wordt aangekondigd. Beschouw de bovenstaande informatie tot die tijd wel als een gerucht, want het is niet na te gaan hoe betrouwbaar de info is.