De GameInformer voor de komende maand heeft een spectaculaire cover met daarop artwork van Uncharted: The Lost Legacy. Om deze cover te kunnen maken, hebben zij nieuw artwork mogen ontvangen van Naughty Dog om er vervolgens iets spectaculairs mee te doen.

Het resultaat mag er zijn, we zien namelijk fan-favorite Chloe Frazer afgebeeld met op de achtergrond een waterval en de welbekende Jeep uit Uncharted 4: A Thief’s End. Daaronder zien we een stuk minder prettig beeld, namelijk een brandende stad die ook in de trailer te zien was.

Uncharted: The Lost Legacy is een stand-alone game en dus niet per se downloadbare content voor Uncharted 4. De game focust zich op het avontuur van Chloe Frazer en vertelt meer over haar persoonlijke en culturele achtergrond. Zij gaat namelijk naar de bergen van India, om daar de schat ‘Tusk of Ganesh’ te vinden. Deze schat zou haar de bekendheid en erkenning geven waar ze zo dringend naar op zoek is.

Chloe kan dit echter niet alleen en dus springt Nadine Ross bij in de zoektocht naar de schat. Samen trotseer je gigantische gebouwen, bezoek je tempels, rol je door de nodige kogelgevechten naar veiligheid en zorg je ervoor dat je de vijand te slim af bent.

De game zal later dit jaar verschijnen en vermoedelijk krijgen we rond de E3 in juni de nodige gameplay te zien.