Ubisoft kondigde eind vorig jaar aan dat Rainbow Six Siege nog een jaar aan content zou krijgen. Die belofte hebben ze al deels ingelost met Operation Velvet Shell en sinds deze week zijn er nieuwe mid-season versterkingen beschikbaar. Deze zogenoemde mid-season versterkingen omvatten het volgende:

  • Grote veranderingen voor Glaz’s scope – Visuele warmtefeedback is toegevoegd aan de scope wanneer er wordt ingezoomd. Verdedigers vallen zo echt op, zelfs door de rook van rookgranaten, de rookpijlen van Capitão of het gas van Smoke heen. Zo is Glaz nu nog effectiever vanaf een afstand.
  • Elite Bundel voor Twitch – Infiltreer in stijl met Twitch. De elite skins introduceren een nieuw design voor haar drones. Elke set bevat daarnaast een uniform en headgear in dezelfde stijl, evenals een operatorkaart, operatortitel, hanger en een speciale overwinningsanimatie.
  • Balansverbeteringen voor operators en wapens – Meerdere aanpassingen zijn doorgevoerd voor operators en wapens. Doc’s overheal is verhoogd naar 140, Buck krijgt een extra schot voor zijn skeleton key gadget (shotgun), en de vizieren van wapens zijn verbeterd.

Alles wat onder de mid-season versterkingen valt is geheel gratis beschikbaar. Naast dit nieuws heeft Ubisoft ook het plan voor het komende jaar bekendgemaakt. Daaruit maken we op dat de game nog tot en met december nieuwe content krijgt. Spelers hoeven zich voorlopig dus niet te vervelen.