Naughty Dog hield gisterenavond een livestream om de nieuwe multiplayer update uit de doeken te doen. Bijna een jaar na de release krijgt de game nog steeds veel ondersteuning en met name de multiplayer is in dat opzicht erg belangrijk. De singleplayer blijft natuurlijk wat het is en als extra krijgen we in het verlengde daarvan de stand-alone game The Lost Legacy.

Goed, dit bericht gaat over de multiplayer en Naughty Dog kon vertellen dat er een nieuwe content drop volgt morgen. Deze update zal een nieuwe modus, nieuwe wapens, nieuwe cosmetische items en meer toevoegen. Onder de nieuwe wapens vallen de INSAS en Type-95 long guns alsook een pistool met een vizier.

De ‘nieuwe’ modus is een permanente toevoeging van de King of the Hill modus. In deze modus strijden twee teams om de controle van wisselende te bezetten punten. Het team dat als eerste de beoogde eindscore bereikt wint normaliter de game. Maar in Uncharted 4 krijgt het verliezende team één laatste kans om een comeback te maken. Om dat in positief resultaat om te zetten, zal dit team ‘Victory Hill’ moeten bezetten. De winnaars moeten dit natuurlijk verdedigen.

De update zal morgen in de loop van de dag uitgerold worden en het betreft hier versie 1.21. Hoe groot de update zal zijn is nog niet bekend.