Site icon PlaySense

De release van Shadow Warrior 2 op de PS4 lijkt zeer dichtbij


Vorige maand konden jullie lezen dat Flying Wild Hog via Twitter had laten weten dat Shadow Warrior 2 door de certificering van Sony en Microsoft was gekomen. Dat betekent dat de game goed genoeg is om uitgebracht te worden op beide platformen.

Men heeft echter nog geen releasedatum vrijgegeven en het is dus afwachten wanneer de game uitkomt. De release lijkt echter aanstaande te zijn, want de Trophies zijn inmiddels op het PlayStation Network verschenen. Verderop in dit bericht hebben we deze Trophies voor je op een rijtje gezet, maar weet wel dat dit spoilers kan bevatten.

Dat is niet het enige, het PlayStation YouTube kanaal heeft namelijk een ‘Arrow’ trailer van de game online gegooid. Diezelfde trailer gebruikte men vorig jaar om de PC release aan te kondigen, maar in tegenstelling tot die trailer geeft deze helaas geen releasedatum weer.

Desalniettemin lijkt alles te wijzen op een aanstaande release. Zodra de datum bekend is, dan laten we het uiteraard weten.

Platinum

Goud

Zilver

Brons

Als een extra bij de PlayStation 4 versie krijgt Shadow Warrior 2 bij de release gelijk wat gratis downloadbare content. Hieronder daarvan een tweetal trailers.