Bloodborne was een succes. Zoveel is wel duidelijk, maar nadien werd het eigenlijk weer stil, afgezien van wat downloadbare content. Wel dook er nog een gerucht over Bloodborne II op, maar dat doofde al snel. Ook heeft Miyazaki van From Software aangegeven in een interview dat het niet verstandig is om oneindig Bloodborne en Souls games te maken.

Kortom, Bloodborne II was niet iets wat echt in de pijplijn leek te zitten. Desondanks is er een thread op NeoGAF gestart met de vraag aan de community of zij een opvolger verwachten. En daar kwam ineens een interessante reactie voorbij. Thomas Mahler zegt namelijk voor 99% zeker te zijn dat de game op de E3 getoond gaat worden.

Wie is Thomas Mahler? Wel, hij is de CEO en game director van Moon Studios, de ontwikkelaar die vorig jaar het zeer goed ontvangen Ori and the Blind Forest uitbracht, exclusief op de Xbox One. Het is dus in de industrie niet gelijk een onbekende en hij maakt hier nogal een zekere indruk.

“I’m 99% certain we’ll see it :)”

Nu kan het een persoonlijke wens zijn en dat hij voor de lol het vuurtje een beetje opstookt. Het kan ook zijn dat hij meer weet, aangezien hij natuurlijk direct in de industrie werkzaam is. Wat het ook gaat zijn, op dinsdag 13 juni zullen we het horen als Sony haar E3 persconferentie houdt.

Zitten jullie te wachten op een nieuwe bloodborne?