PS4-bezitters die het PS3-tijdperk hebben overgeslagen zijn een heleboel goede games misgelopen. Gelukkig voor hen worden er regelmatig titels van de vorige generatie opnieuw uitgegeven, zoals The Last of Us en Tomb Raider. Het volgende spel die je aan deze lijst kan toevoegen is Dragon’s Dogma: Dark Arisen.

Capcom stond bekend om zijn actie- en vechtgames, maar de ontwikkelaar/uitgever wist in 2012 vriend en vijand te verrassen door een heuse RPG op de markt te brengen. Dragon’s Dogma werd door de pers goed ontvangen en een jaar later kwam de verbeterde versie – plus extra content – Dark Arisen uit. Deze laatste versie zal deze herfst ook gaan verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Capcom heeft nog geen details gegeven over of er eventuele grafische verbeteringen zullen worden toegevoegd. Het is wel zo dat de game al sinds januari 2016 als nieuwe uitgave beschikbaar is op de PC en deze versie ondersteunt een 4K resolutie en een hoge framerate. Hopelijk krijgt de PlayStation 4 versie ook een hogere framerate en kunnen Pro-bezitters ook genieten van 4K.