Eén van de meest gestelde vragen als er een nieuwe game uitkomt, is hoeveel uur aan gameplay deze bevat. Ninja Theory heeft hierop antwoord gegeven wat betreft Hellblade: Senua’s Sacrifice. Het spel zal volgens de ontwikkelaar tussen de 6 á 8 uur duren.

Waarschijnlijk zullen nu veel gamers al met hun ogen gerold hebben, aangezien de speelduur dus niet heel erg lang is. Je moet echter wel in je achterhoofd houden dat het hier niet gaat om een ‘full priced’-titel. Hellblade zal voor €29,99 worden aangeboden.

Tevens is, door middel van verschillende video’s van de ontwikkelaar, aangetoond dat de productiewaarde van het spel heel erg hoog ligt. Dit wil natuurlijk niet automatisch zeggen dat het een goede game wordt, maar dit alles tezamen maakt het in ieder geval wel een schappelijk geheel.

Verder heeft de ontwikkelaar laten weten dat Hellblade maar liefst 20 verschillende talen zal ondersteunen, waaronder Nederlands. Dit zal echter niet voor de gesproken dialogen gelden – deze zijn te allen tijde in het Engels -, maar alleen voor ondertiteling en de verschillende menu’s.