Site icon PlaySense

Prijsvraag: Maak kans op één van de vijf PlayStation Plus jaarabonnementen

Het is ‘Days of Play’ bij Sony PlayStation en dat betekent grandioze aanbiedingen in de PlayStation Store. Er is echter één soort aanbieding die alle aanbiedingen der aanbiedingen verslaat en dat is ‘gratis’. Vandaar dat wij net als Sony ook even de zomer kerstman gaan uithangen en vijf keer PlayStation Plus gaan weggeven hier op de site.

Veel van jullie zullen ongetwijfeld al gezien hebben dat PlayStation Plus momenteel flink afgeprijsd is, namelijk €34,99 voor een jaar lang PlayStation Plus. Mocht je deze al gekocht hebben? Geen paniek, mocht je de prijsvraag winnen dan komt er gewoon nog een jaar bij je account bij. De abonnementen zijn namelijk stapelbaar en je zou in theorie dus tot in de eeuwigheid PlayStation Plus kunnen kopen/nemen.

Naast de PlayStation Plus aanbiedingen is er nog veel meer in de aanbieding, zoals Ghost Recon: Wildlands voor €44,99, Nioh voor €39,99, Battlefield 1 voor €29,99, Uncharted 4: A Thief’s End, Ratchet & Clank, Titanfall 2 en Bloodborne voor €24,99 en Rise of the Tomb Raider voor €29,99.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op  één van de vijf PlayStation Plus jaarabonnementen is ons een e-mail sturen met het onderwerp ‘Geef mij Plus’. Dit kun je doen op prijsvraag@psx-sense.nl, vermeld in de mail wel even je PSX-Sense nickname. Doe dit voor aanstaande zondag 18 juni en dan loten wij 5 winnaars uit. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux, waar wij hun dan ook hartelijk voor willen bedanken.