Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy is nu net een paar dagen uit en tot zover is het succes enorm te noemen. Dat is natuurlijk goed nieuws, want dat zou kunnen leiden tot meer. Dit beaamde ook Eric Hirshberg, Activision CEO, in een gesprek met Gamesindustry.biz.

Hij vertelde dat Activision aan het experimenteren is met Crash. Van te voren riep een grote groep gamers om de terugkeer van Crash, maar het is moeilijk in te schatten of dat het geluid is van een grotere groep gamers of slechts een kleine gepassioneerde groep.

In het geval van Crash ziet Activision dat er veel passie voor dit personage en de games is, dus dat zou tot andere dingen kunnen leiden. Een geheel nieuwe Crash Bandicoot game? Dat lijkt de meest logische stap natuurlijk, maar het kan ook zijn dat Activision besluit een ander icoon van stal te halen, namelijk Spyro the Dragon.

“We are experimenting with Crash,”

“We know there’s a vocal fanbase that wanted that to come back. But you never know if that is emblematic of a larger audience or just this niche, nostalgia-based community. So far, we are seeing some real passion for it, so that could lead to other things.”