Blue Isle Studios, de ontwikkelaar van Slender: The Arrival, is bezig met een nieuwe game. Ditmaal maken zij het zich een stuk moeilijker, want zij zijn een open wereld MMORPG aan het maken, met de naam Citadel: Forged With Fire.

Het is de bedoeling van de indie-ontwikkelaar om de ultieme fantasy sandbox game te maken. In het spel ben je niet alleen zelf een tovenaar, maar je maakt er ook jacht op. Tevens kun je gigantische beesten temmen en je kunt allianties vormen en zelfs een heus imperium opbouwen. Het kan ook zo zijn dat je liever op avontuur gaat op je bezemsteel of draak om zo de wereld te verkennen. De keuze is volgens Blue Isle Studios volledig aan de speler.

Het spel zal deze maand eerst via Early Access beschikbaar worden gesteld voor de PC, zodat de ontwikkelaar feedback kan ontvangen van gamers om zo de game beter te maken. De uiteindelijke versie zal dan gaan verschijnen op de PlayStation 4. Wanneer dit gaat gebeuren is niet bekend. Er is wel al een trailer van Citadel: Forged With Fire beschikbaar en die kun je hieronder bekijken.