Site icon PlaySense

Update voor Ghost Recon: Wildlands verbetert de besturing van helikopters en brengt meer uitdagingen


Ubisoft heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Ghost Recon: Wildlands. Het gaat hier om titelupdate 6 en deze update brengt verschillende welkome veranderingen met zich mee als het gaat om het besturen van helikopters. Dit liet voorheen namelijk nogal wat te wensen over, maar de ontwikkelaars hebben dus goed naar de feedback geluisterd.

Men heeft namelijk een volledig nieuwe control lay-out gemaakt voor het besturen van helikopters. Deze nieuwe besturing zou het een stuk fijner moeten maken om ermee te vliegen. Je kunt overigens nog steeds gebruikmaken van de oude besturing, mocht je dit toch liever hebben. Daarnaast hebben verschillende soorten helikopters nu echt hun eigen gedrag en zijn er zaken als richtkruizen en geleide raketten toegevoegd.

Naast het flink verbeteren van de helikopters heeft de nieuwe update nog meer zaken opgelost en toegevoegd. Kleine issues zijn verholpen en de patch betekent ook het begin van het derde seizoen van de ‘live seizoensuitdagingen’. Vanaf nu kun je dus nieuwe uitdagingen aangaan en ontvang je, wanneer je ze succesvol voltooit, weer nieuwe beloningen.

Hieronder kun je de volledige changelog van de update voor Ghost Recon: Wildlands checken. Ook heeft Ubisoft nog een video vrijgegeven die de verbeteringen van de helikopters toont.

Gameplay

Scherminfo

Missies/verhaal

Gebruikersinterface

Geluid

Wereld

Fallen Ghosts

Ghost Recon Network