Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win twee kaartjes voor de Ubi Summer Camp


Elk jaar organiseert Ubisoft midden in de zomer een leuk lokaal evenement waar de meest recente Ubisoft games gespeeld kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens worden er competities gehouden en niemand gaat met lege handen naar huis (lees: goodies).

Ook dit jaar is Ubisoft weer van plan om een heus ‘Ubi Summer Camp’ te organiseren en daar kan jij bij zijn. Op woensdag 9 augustus zal het evenement vanaf 17:30 uur tot en met 21:00 uur gehouden worden bij Ubisoft Nederland op kantoor.

De verschillende games die speelbaar zijn op dit evenement zijn Steep, Trackmania, For Honor en ook nog wat andere games. Deze games kunnen met twee tot vier man gespeeld worden en het is vooral een erg gezellige aangelegenheid.

Wil jij hier naar toe samen met een vriend of vriendin? Dat kan! We geven één keer een tweetal plekken weg. Dus als jij hier graag bij wilt zijn, stuur ons dan even een mailtje waarin je dit te kennen geeft. Als jij uitgekozen wordt, dan kan je samen met een bekende bij Ubisoft langs voor een leuk avondje ontspannen.