Over iets meer dan een week zal Hellblade: Senua’s Sacrifice uitkomen voor de PlayStation 4. Eerder deze week kregen we al meer beelden van de game te zien. Zo doken er nieuwe gameplay beelden op en werd er een nieuwe trailer uitgebracht. Nu heeft Ninja Theory ook nog meer details gedeeld over de ondersteuning van de PS4 Pro.

Hellblade: Senua’s Sacrifice zal namelijk gebruik gaan maken van de extra kracht van de PlayStation 4 Pro en nu weten we ook precies hoe dit gaat zijn. Wanneer je de game op de PS4 Pro speelt, krijg je namelijk de keuze tussen twee verschillende ‘modi’. Je kunt ervoor kiezen om Hellblade: Senua’s Sacrifice met een framerate van 60 FPS te spelen, maar je kunt ook kiezen om het spel met een hogere resolutie te spelen dan op de standaard PS4. Helaas meldde Ninja Theory niet om wat voor resolutie het dan gaat.

Het is natuurlijk jammer dat een combinatie van een hogere framerate en een betere resolutie niet mogelijk is. Desalniettemin is het wel mooi dat PS4 Pro bezitters nu de keuze krijgen en dus hetgeen kunnen kiezen waar zij meer waarde aan hechten.

Hellblade: Senua’s Sacrifice verschijnt op 8 augustus voor de PlayStation 4.