Op 15 augustus zal Sonic Mania uitkomen. Deze game zal een viering zijn van het 25-jarige bestaan van Sonic The Hedgehog. Er zijn al diverse gameplay video’s verschenen, maar elke keer werd de special stage gemeden.¬†Gelukkig heeft ontwikkelaar PagodaWest Games een nieuwe gameplay trailer uitgebracht die draait om de special- en bonus stage.

In de special stage moet je een UFO te pakken zien te krijgen, terwijl je steeds sneller gaat rennen doordat je blauwe bollen oppakt. In de bonus stage, die verdacht veel lijkt op een stage uit Sonic The Hedgehog 3, is te zien dat je automatisch rondloopt op een veld en door alle blauwe bollen moet lopen om zo ringen te verkrijgen, waarna je de stage uiteindelijk kan voltooien.

Behalve dat de special- en bonus stages zijn onthuld, heeft PagodaWest Games ook nog via de trailer aangekondigd dat Sonic Mania een Time Attack modus zal bevatten. Het voordeel van deze modus is dat je op elk willekeurig moment het level opnieuw kan beginnen zonder laadscherm. Ook zal er een leaderboard aanwezig zijn voor de Time Attack modus, zodat je je prestaties online kan vergelijken met anderen.

Als laatste kan je hieronder, naast de trailer, ook nog nieuwe screenshots checken van de stages en de Time Attack modus.