In samenwerking met Sony Interactive Entertainment Benelux en XGN.nl organiseren wij van PSX-Sense een schattenjacht. Deze schattenjacht vindt plaats in het centrum van Amsterdam en staat helemaal in het teken van Uncharted: The Lost Legacy. Je zult alvorens je in Amsterdam begint aan de jacht een schatkaart van ons krijgen met daarop enkele cryptische hints. Weet jij vervolgens uit te vogelen welke locaties van belang zijn en kun je het grote mysterie ontrafelen? Dan maak je kans op leuke prijzen.

De schattenjacht speel je door vragen over de Uncharted-franchise te beantwoorden. Vervolgens dien je aan de hand van je antwoorden het cijferslot van de kist te achterhalen en hierin zit de prijs. Ben jij de snelste? Dan krijg je de kist met inhoud meteen mee naar huis, wat dus een gouden PS4 met game kan zijn of enkel de game. De schattenjacht zal in Amsterdam op 18 augustus aanstaande plaatsvinden tussen 14:00 uur en 17:00 uur ’s middags.

De vindplaatsen van de kisten achterhaal je door middel van de schatkaart, die we voor de start hier op PSX-Sense zullen publiceren. Blijf de komende tijd de website goed in de gaten houden voor alle informatie omtrent deze schattenjacht. Binnenkort publiceren we een uitgebreide uitleg van de jacht met alle ins- en outs.

Er zijn in totaal twee kisten die je moet vinden, hier tref je vervolgens één van de twee prijzen in aan. Zo geven we een gouden PS4 Slim weg met een mediakit van Uncharted: The Lost Legacy en een gouden controller met ook een mediakit van Uncharted: The Lost Legacy.