Het is alweer even geleden dat de prijs van de PlayStation 4 naar beneden werd bijgesteld, afgezien van wat tijdelijke acties in het afgelopen jaar. Er bestaat echter een kans dat Sony nog deze maand de adviesprijs van de PlayStation 4 Slim definitief gaat verlagen.

Een medewerker van Target heeft op Reddit namelijk aangegeven dat de PS4 Slim rond de release van Uncharted: The Lost Legacy zakt naar $269,99. Het betreft hier dan een bundel met de game erbij die zakt naar een ‘new low price’.

“I work at Target, and we get the ads in a week or two early so that all of the employees know what is going to be on sale. So that we can do the markdowns and the proper signage. And, Our new ad for next week says that the PS4 Slim bundle with Uncharted 4 is now going to retail for the new low price of $269.99.”

Het meest interessant is natuurlijk ‘new low price’, wat suggereert dat dit de nieuwe bundelprijs gaat zijn. Dat zou ook kunnen betekenen dat de kale console voor nog wat minder wordt aangeboden. Momenteel kost een kale PS4 Slim met 500GB HDD €299,-

Een prijsverlaging zou sowieso niet gek zijn, ook voor de PS4 Pro niet, aangezien de Xbox One X er aan zit te komen en dan is een lage prijs natuurlijk ideaal om goed te kunnen concurreren.

Zodra we iets via officiële kanalen vernemen laten we het weten.