Samen met Sony PlayStation en XGN.nl organiseerden we vandaag een heuse Uncharted: The Lost Legacy schattenjacht! Enkele gelukkige schatjagers wisten de buit binnen te halen en gingen naar huis met mooie prijzen.

Door hints te volgen konden jullie kansmaken op een gouden PS4 Slim met de game Uncharted: The Lost Legacy erbij. Daarnaast was er nog een tweede prijs met een gouden controller en nogmaals de game. Een mooie vondst dus, als je de aanwijzingen wist te ontcijferen!

De locatie van de eerste aanwijzing was bij ons te achterhalen. Met de cijfers XX.356802, X.862544 en de hint: X zijn het aantal ….. in een jaar en een maand kreeg je de coördinaten te pakken. Op de X moest ‘weken’ staan. En met 52 weken in een jaar en 4 in een maand, had je de precieze locatie te pakken.

Eenmaal aangekomen in het Vondelpark te Amsterdam, gingen de schatzoekers verder. Door vragen over Uncharted te beantwoorden haalden ze de cijfercombinaties van de kisten binnen. En de eerste gelukkige ging met een PS4 naar huis en natuurlijk de game. De volgende kon de controller en game in ontvangst nemen. Gefeliciteerd en heel veel plezier met Uncharted: The Lost Legacy!