Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win de Collector’s Edition van Ghost Recon: Wildlands


Ghost Recon: Wildlands is dit weekend gratis te spelen voor iedereen, inclusief de nieuwe PvP modus. De game kan je hier downloaden vanuit de PlayStation Store en als je besluit de game aan te schaffen, dan kan je mooi gebruikmaken van een korting. De Deluxe Edition is namelijk de deal van de week in de PlayStation Store, waardoor deze niet €79,99 kost, maar €34,99.

Maar veel leuker is natuurlijk om gewoon mee te doen aan onze prijsvraag. In samenwerking met Ubisoft mogen we namelijk de Collector’s Edition van Ghost Recon: Wildlands weggeven en deze bestaat uit de game, de Season Pass en verschillende leuke fysieke extra’s, waaronder een Santa Blanca Cartel schedel.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie editie? Vertel ons wat jouw beste strategie is om het Santa Blanca kartel met de grond gelijk te maken. Dat is één keuze, de andere keuze is ons vertellen hoe jij samen met je team van Ghosts de tegenstander gaat vermorzelen in de PvP modus.

Stuur je antwoord in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, dat maakt het gemakkelijker als jij de winnaar bent! Meer weten over Ghost Recon: Wildlands? Lees hier onze review.