Het was al bekend dat er een vervolg zou komen op Warhammer: Vermintide, maar verder was er nog maar weinig informatie over bekend. Nu heeft ontwikkelaar Fatshark iets meer laten weten over deze game.

Het betreft hier een first-person coöp game en ten opzichte van het vorige deel introduceert men in dit vervolg 15 hero carrières, nieuwe omgevingen, talent trees en meer.

Volgens CEO Martin Wahlund heeft de ontwikkelaar goed geluisterd naar de feedback op de eerste game en ze hebben dit meegenomen in diens vervolg. Het spel is volgens hem een evolutie in het genre:

“Vermintide 2 is the evolution of the genre. If you liked the first game, you’ll love the second. We have listened to the community, analyzed hours and hours of online playthroughs, and combined this with our passion for co-op games to bring you the very best experience possible.”

Het is de bedoeling dat Warhammer: Vermintide II in het eerste kwartaal van 2018 in de winkels ligt. Verder zijn de eerste gameplay beelden van Vermintide II vrijgegeven en die kun je hieronder bekijken.