Rockstar heeft zojuist weer een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor GTA Online. Het betreft hier een gloednieuwe heist met een uitermate interessante setting. In tegenstelling tot eerdere uitbreidingen die vooral nieuwe content brachten, betreft het hier weer een wat meer coöp gefocuste uitbreiding.

De uitbreiding is vanaf 12 december verkrijgbaar voor mensen met een exemplaar van GTA V voor de PS4, Xbox One of PC. De uitbreiding is weer geheel gratis zoals gewoonlijk. Rockstar heeft van de uitbreiding een synopsis vrijgegeven, alsook een trailer en beiden check je hieronder.

Om San Andreas te behoeden van een totale ondergang, moeten een steenrijke tech-magnaat, idealistische geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moeten jij en je bende mysteries oplossen en de straten van Los Santos beschermen. Ontferm je over de straten vanaf de kustlijn tot aan de diepste krochten van Mount Chiliad in een episch nieuw online avontuur.