Toen Dying Light begin 2015 op de markt verscheen werd het spel verwelkomd door hoofdzakelijk erg goede reviews. Waarschijnlijk zullen velen toen niet hebben kunnen denken dat drie jaar later de game nog steeds erg populair is en nog steeds wordt voorzien van nieuwe content. Dit is dus wel het geval. Techland heeft namelijk laten weten dat de derde verjaardag van het spel wordt gevierd met een community-evenement, alsmede nieuwe content.

Rond Valentijnsdag zal het community-evenement van start gaan. Er zijn alleen nog geen details gegeven van wat we hier van mogen verwachten, maar we weten wel de titel: Undying Love. Tevens zal er deze maand nieuwe content worden aangeboden. Alleen geldt ook hier dat we niet weten wat dit precies zal zijn.

Buiten de aankondiging rondom de viering van de derde verjaardag van Dying Light, heeft Techland ook laten weten hoeveel exemplaren er ondertussen al zijn verkocht, namelijk 13 miljoen. Ook zijn er nu nog steeds 500.000 gamers die het spel nog steeds wekelijks spelen.