De tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed: Origins werd jammer genoeg met een week uitgesteld. Maar vanaf morgen is het zover, want dan zal de downloadbare content te downloaden zijn vanuit de PlayStation Store, zo laat Ubisoft vandaag weten. Verder heeft men ook nog een launch trailer vrijgegeven van deze tweede uitbreiding en die kun je hieronder bekijken.

Heb je een Season Pass? Dan kan je de downloadbare content kosteloos downloaden. Mocht je deze niet hebben, dan kan je of alsnog een Season Pass aanschaffen of deze DLC los kopen. De losse prijs voor The Curse of the Pharaohs is €19,99.

De uitbreiding

The Curse of the Pharaohs beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn, vier jaar na de gebeurtenissen van Assassin’s Creed Origins. Spelers blijven Bayeks reis volgen terwijl hij naar de oude hoofdstad, Thebe, reist om een ​​vloek te onderzoeken die de regio teistert.

De uitbreiding dompelt spelers onder in de Egyptische mythologie en daagt spelers uit om beroemde farao’s en mystieke beesten te verslaan terwijl ze de tempels van Karnak en Luxor ontdekken, evenals de geheime tombes van de Vallei der Koningen. The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level van spelers tot 55 en introduceert nieuwe craftinglevels, resources en vaardigheden. Spelers genieten tevens van nieuwe outfits en uitrusting, inclusief zeldzame en legendarische wapens, gebaseerd op de klassieke Egyptische mythologie.