Dissidia Final Fantasy NT zou in totaal zes downloadbare personages krijgen en de eerste, Vayne, is al geruime tijd beschikbaar. Het volgende personage is Locke Cole en hij is nu ook beschikbaar gesteld voor de game. Dit personage is afkomstig uit Final Fantasy VI en hij brengt een gloednieuwe vechtstijl met zich mee.

Daarnaast brengt hij nieuwe Story modus filmpjes, nieuwe kostuums en nieuwe wapens naar de game. Locke is gratis verkrijgbaar voor iedereen die beschikt over de Season Pass. Tevens is hij los verkrijgbaar voor de prijs van €5,99.

Locke is gespecialiseerd in snelle stealth-acties om vijanden te verrassen en van ze te stelen. Met zijn Steal-commando kan hij handige voorwerpen stelen om zijn health of bravery mee te herstellen. Wanneer hij deze vaardigheid gebruikt tegen vijanden die hem niet in de gaten hebben, kan hij krachtige voorwerpen stelen waarmee hij vernietigende nieuwe aanvallen kan uitvoeren.

Er komen nog vier andere personages naar Dissidia Final Fantasy NT. Wanneer deze beschikbaar worden gesteld is nog niet bekend.