http://playsense.nl/plaatjes/img_4ce6ea5debe98.jpg

We kennen Blizzard vooral van de goede PC games als World of Warcraft, Starcraft en Diablo. Van deze laatste serie is er op het moment een nieuwe game in ontwikkeling en hoewel deze alleen is aangekondigd voor op de PC is er nooit ontkent dat deze ooit nog naar de consoles komt. Enkele fans hoopten daarom ook stiekem dat de game eens een andere weg in zou slaan en de kant van de consoles op zou gaan.

Dit wordt nog eens extra bevestigd door het feit dat Blizzard op het moment vacatures open heeft staan voor alle console gespecialiseerde vormgevers, programmeurs en producenten. Blizzard onkent echter dat dit een aankondiging is en dat ze zich alleen maar oriënteren. De volgende quote komt van het officiële Battle.net forum.

“This is not an announcement of a console title,” and that the team is “currently exploring a Diablo-related concept for consoles.”

Het lijkt er dus op dat we in de toekomst zeker nog een Blizzard game op een van de consoles kunnen verwachten, hoewel dit nog lang kan gaan duren. We vragen ons wel af hoe een game als Diablo goed gaat werken als deze gespeeld gaat worden met een controller of eventueel met de PlayStation Move. Blizzard heeft echter altijd goed werk afgeleverd, waardoor we ze nu ook volledig vertrouwen. Natuurlijk houden wij jullie hier op de hoogte.