http://playsense.nl/plaatjes/img_4ce7dfb3e23c5.jpg

De komende tijd komen er erg veel games exclusief voor de PlayStation 3 op de markt. Zo mogen we over vier dagen Gran Turismo 5 spelen en kunnen we over enkele maanden het derde deel in de Killzone serie spelen. Ook kunnen we bijna met Socom 4 aan de slag, waar je hier al een preview van kan lezen. Ook hebben we nog LittleBigPlanet 2, Resistance 3 en een vervolg op het goede verhaal van InFamous.

Al met al hoeven we ons de komende maanden zeker niet te vervelen, maar toch komt Sony weer net een nieuwe game. JoyStiq heeft namelijk een mysterieuze afbeelding over de mail gekregen, waarop staat dat Sony na de Video Game Awards hun nieuwe exclusieve titel gaat aankondingen.

Het is echter nog onbekend of het om een nieuw deel in een bestaande serie gaat, of dat we binnenkort met een compleet nieuw concept aan de slag kunnen. Velen hopen op Uncharted 3, maar het zou ook kunnen gaan om een remake van Final Fantasy 7. Misschien zelfs wel de aankondiging van Gran Turismo 6. We hebben nog flink wat tijd om te speculeren, want Sony komt pas op 12 december met meer woorden over de tafel.

http://playsense.nl/plaatjes/img_4ce7de390d27a.jpg