Battlefield V verschijnt op 19 oktober en in aanloop naar die release komt EA met allerlei acties. In de afgelopen maanden hebben ze verschillende Battlefield 4 en Battlefield 1 uitbreidingen gratis beschikbaar gesteld en dat zal EA voort blijven zetten.

Voor het einde van juli zal de Apocalypse uitbreiding voor Battlefield 1 tijdelijk gratis worden aangeboden. Mocht je eerdere gratis uitbreidingen gemist hebben, EA heeft aangegeven dat spelers nog een keer de kans krijgen om deze te bemachtigen. Details daarover moeten we echter nog even afwachten.

Verder zal EA Battlefield 1 spelers wekelijks een in-game beloning aanbieden. Als je je aanmeldt bij de game, dan zal een nieuw menu je dagelijkse taken geven, waarmee je verschillende beloningen kunt vrijspelen. Dit zijn zoal wapenskins, uitrustingen, Dog Tags en Squad XP boosts. Er komen wekelijks nieuwe beloningen bij, maar als je er één gemist hebt, dan kun je het altijd achteraf nog proberen te scoren.

Als laatste zal elke dinsdag de custom playlist rouleren, zodat spelers de diverse maps en modi leren kennen. Tevens is dat de ideale plek om de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te voltooien. Onder de beloningen die je kunt verdienen vallen overigens ook nog items die je kunt gebruiken in Battlefield V.

Zodra de Apocalypse uitbreiding gratis beschikbaar wordt gesteld in de PlayStation Store, laten we het weten.