Eind volgende maand verschijnt Strange Brigade, een coöp shooter die zich in de jaren 30 afspeelt alwaar je met een groepje avonturiers moet vechten tegen eeuwenoude vijanden die plots weer tot leven zijn gekomen. Iedereen die Zombie Army Trilogy heeft gespeeld, die weet precies wat ze van deze game kunnen verwachten, zij het in een andere setting.

Rebellion, de ontwikkelaar van Strange Brigade, heeft nu de post-launch content plannen bekendgemaakt. De game verschijnt samen met een Season Pass en die voegt nieuwe helden aan de game toe. Elke held heeft zijn eigen speciale mogelijkheden, een eigen arsenaal aan wapens, outfits, speciale krachten en meer.

Ook komt er nog een driedelige mini-campagne uit als onderdeel zijnde van de Season Pass, maar details daarover moeten we je schuldig blijven. Rebellion beloofde ook nog dat ze maandelijks gratis content voor de game zullen uitbrengen, maar ook die details zullen we moeten afwachten.

Kijk je enorm uit naar de game? Dan is de Strange Brigade Deluxe Edition wellicht interessant. Deze editie bevat uiteraard de basis game, maar voegt daar ook de Season Pass aan toe. Als je een pre-order plaatst voor deze of de gewone editie, dan ontvang je het ‘Secret Service Weapons’ pakket dat verschillende wapens bevat, waaronder het P19 pistool en de Stoudenmire 960 machinegeweer.

Strange Brigade verschijnt op 28 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.