Vorige week ging de After Hours update live in GTA Online en nu is hier nieuwe content voor vrijgegeven. De nieuwe update voegt onder andere nieuwe muziek en nieuwe voertuigen toe.

Het grote speerpunt van de update is de mogelijkheid om het Italiaanse DJ-duo Tales of Us te boeken voor je eigen nachtclub. Zij zullen gloednieuwe en exclusieve nummers draaien, die te horen zullen zijn op hun nieuwe album Afterlight. Volgende week zal het mogelijk zijn om Dixon te laten draaien in je club.

Ook is er een gloednieuwe radiozender beschikbaar in de radiofrequenties van GTA Online, geheel in het thema van After Hours: Los Santos Underground Radio (LSUR). Hier hoor je een exclusieve mix van DJ Solomun en er zullen meer mixes in de komende weken worden toegevoegd, wanneer nieuwe resident DJ’s beschikbaar worden als onderdeel van After Hours.

Tevens zijn er twee nieuwe voertuigen beschikbaar: de Enus Stafford en Blimp, nu te koop via Legendary Motorsport en Elitas Travel. Verder zijn er nieuwe beloningen voor leden op de gastenlijst, namelijk een bonus van GTA$100,000, het Galaxy & Los Santos Underground Radio T-shirt, de Oh Enus!-decoratie voor de Enus Stafford en de Sessanta Nove Multicolor en Pink & Green Camo Liveries voor de Mammoth Patriot Stretch.