Over minder dan twee weken verschijnt de eerste episode in het laatste seizoen van The Walking Dead. Clementine is niet langer het jonge meisje uit het eerste deel, want nu ze opgegroeid is staat ze aardig haar mannetje.

Mocht je niet precies meer weten wat er allemaal is gebeurd in de voorgaande seizoenen, dan kan je een hele beknopte terugblik bekijken via de website van Telltale Games. Uniek hieraan is dat je onderweg ook keuzes kan maken.

Deze keuzes kan je maken op basis van je herinneringen of wat je momenteel het beste lijkt. Dat alles wordt opgeslagen en kan straks door je account te synchroniseren ingeladen worden in het laatste seizoen, zodat je op basis van eerdere keuzes aan het nieuwe avontuur kan beginnen.

Het is vooral interessant als je bijvoorbeeld eerdere savedata bent kwijtgeraakt of als je juist andere keuzes wilt maken, maar wanneer alles opnieuw doorlopen teveel tijd zou kosten. Wat de reden ook mag zijn, om alvast je eigen verhaal vorm te geven kan je op deze website terecht.