Call of Duty: Black Ops 4 beta spelers die zich druk maken om de framerate, kunnen gerustgesteld worden. De framerate gedurende de beta is namelijk niet representatief voor het eindproduct. Via een bericht op Reddit gaat Treyarch in op de feedback die zij ontvangen hebben na de eerste dag van de beta en hier komt ook de framerate ter sprake.

Volgens Treyarch is de framerate over het algemeen erg solide voor de meeste spelers, maar er zijn een paar bugs die mogelijk roet in het eten kunnen gooien. Eén bug zorgde er namelijk voor dat de game niet optimaal functioneerde en dat heeft veel impact op de framerate. De drops die je dus mogelijk hebt ondervonden zullen niet aanwezig zijn in de uiteindelijke game.

Verder kent de map Gridlock ook enkele specifieke bugs die invloed hebben op de framerate. Dit zal met de volgende grote update voor de beta gefixt worden.

Framerate: Overall, the general framerate in the game has been solid for the majority of players; however, we have identified specific cases where a player will experience a bug that causes the game to get into a bad state where framerate is severely impacted. We’re working with our QA and Player Support teams to zero in on steps to reproduce this issue so that we can engineer a fix. Additionally, there are some known performance shortfalls in Gridlock that we’re working to improve for our next big update.