Vorig weekend hebben gamers met toegang tot de beta van Call of Duty: Black Ops 4 naar hartenlust kunnen genieten van de game. Dit weekend keert de beta terug en er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, getuige de update van eerder deze week. Zo hopen we in ieder geval dat de framerate bug nu is opgelost en we krijgen zelfs de kans om nieuwe content te ontdekken.

Zo zullen er nieuwe items aan de beta worden toegevoegd, alsook een geheime nieuwe modus. Dit alles zal speelbaar zijn op een nieuwe map, reden genoeg dus om dit weekend weer terug te keren. Je hoeft geen nieuwe betacode in te lossen wanneer je al mee hebt gedaan aan de vorige beta, je kan namelijk dezelfde client gebruiken als die je toen gedownload hebt.

De beta zal volgens de planning morgenavond om 19:00 uur weer live gaan. De beta duurt vervolgens tot maandagavond 19:00 uur. Je krijgt dus genoeg tijd om volop te knallen in deze nieuwe shooter.

Deze private beta is jammer genoeg niet publiekelijk, je dient een pre-order betacode te hebben om mee te kunnen doen. Deze kun je bemachtigen via een pre-order bij jouw favoriete retailer, of via een pre-order in de PlayStation Store. Bij dat laatste word je toegang tot de beta automatisch geregeld.

De progressie die je gedurende de beta boekt, zal niet meegenomen worden naar de volledige game. Verder is het tijdens de beta ook nog niet mogelijk om de Blackout Battle Royale modus te spelen, die krijgt later in september een aparte beta.