Senior Vice President van Global Marketing en Communications bij Bethesda, Pete Hines, heeft in een interview erg loslippig gereageerd op vragen omtrent een nieuwe Wolfenstein. Gedurende een interview met het Britse Metro werd er een paar keer gesproken over de Wolfenstein franchise en de interviewer stuurde een beetje aan op een mogelijk nieuw deel, alleen hapte Hines hier niet echt op.

Toen besloot de interviewer het op de man af te vragen en toen bevestigde Pete Hines het volmondig, er komt een Wolfenstein III. Hij meldde hierbij ook dat we natuurlijk allemaal willen weten hoe het verhaal van de vorige games zal eindigen en dus gaat er gewoon een derde deel komen. Liefhebbers van de franchise zijn hiermee dus gerustgesteld, Bethesda zet de plannen voor een trilogie gewoon door, ondanks dat de focus nu even op Wolfenstein: Youngblood ligt.

GC: Ultimately I just want you to guarantee there’ll be a Wolfenstein III, because I want to see how it ends.

PH: Yeah, sure. Absolutely we’re making a Wolfenstein III. They said on stage that they’re taking a break from the larger story to do this thing. But we all have to see how that ends. [laughs]