Team17 heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht voor Overcooked 2 en hiermee werd de game klaargestoomd voor aankomende downloadbare content. Update 1.02 bracht een heleboel met zich mee – onder meer de New Game+ modus – maar de ondersteuning voor de eerste DLC was toch wel het voornaamste. Het gaat hier om de ‘Surf ‘n’ Turf’ uitbreiding en die is nu verschenen.

Deze Surf ‘n’ Turf uitbreiding is te koop voor €5,49 en geeft spelers een aardige hoeveelheid content. Zo krijg je allereerst 12 nieuwe levels waarin je ook nieuwe locaties zult bezoeken. Ben je je huidige chef zat? Deze uitbreiding stelt ook drie nieuwe chefs beschikbaar. Nieuwe recepten zijn uiteraard ook van de partij, zoals het maken van smoothies en BBQ spiesjes voor hongerige eilandbewoners.

Ook zijn er een tweetal nieuwe game mechanieken toegepast. Overcooked 2 bracht al het gooien van spullen met zich mee, maar met deze uitbreiding krijg je ook de beschikking over een waterpistool. Ten slotte kan je nog gebruik maken van de blaasbalg om het vuur aan te wakkeren. Besef wel; hoe heter het vuur, hoe sneller het zal aanbranden!

Benieuwd wat wij van Overcooked 2 vinden? Lees dan zeker even onze review terug.