Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win een exemplaar van Shadow of the Tomb Raider


Shadow of the Tomb Raider verscheen half augustus en in onze review kreeg de game een prima cijfer. Het nieuwe avontuur van Lara Croft is de moeite waard, omdat ze weer prachtige locaties bezoekt en omdat deze game natuurlijk het ‘origins’ verhaal van haar afsluit.

Mocht je wegens wat voor reden dan ook nog niet in het bezit zijn van een exemplaar, dan hebben we vandaag een leuke actie voor je. In samenwerking met Square Enix mogen we maar liefst vier keer een exemplaar van de game weggeven voor de PlayStation 4. En om het compleet te maken, doen we er ook nog een paar goodies bij!

Het Shadow of the Tomb Raider pakket bestaat uit het volgende:

Leuk pakket, nietwaar? Wat moet je doen om kans te maken op één van de vier pakketjes die we weggeven? Dat is niet al te ingewikkeld, geef antwoord op de onderstaande drie vragen en wie weet speel jij binnenkort het nieuwste avontuur van Lara.

Vraag 1: In welk gebergte is de verborgen stad Paititi gelegen?
Vraag 2: Welke god wordt door de sekte in Paititi aanbeden?
Vraag 3: Tegen welk hoofd van Trinity neemt Lara het deze keer op?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.