Gisterenavond heeft Treyarch door middel van een kleine update een nieuwe modus uitgebracht voor de Battle Royale-modus Blackout in Call of Duty: Black Ops 4. Het gaat hier om een tijdelijke modus genaamd ‘Down But Not Out’.

De modus Down But Not Out wordt gespeeld door Squads van vier personen en kent een flinke twist ten opzichte van de standaard Blackout-modus. Spelers die zijn uitgeschakeld, maar nog wel een teamgenoot in leven hebben, zullen bij de volgende ‘collapse’ van de cirkel namelijk weer in de map gedropt worden, waarna ze gewoon weer mee kunnen spelen. Spelers worden dan wel voorzien van een simpele loadout, zodat ze niet direct kansloos zijn.

Play in Squads of up to 4 players. All players who have an alive teammate will reinsert into the map when the next collapse starts. Players will receive a small basic loadout kit upon reinsertion.

Down But Not Out is sinds gisteren speelbaar op de PlayStation 4 en verschijnt volgende week ook voor de Xbox One en pc. De tijdelijke modus is speelbaar tot en met 30 januari.