Fallout: New Vegas is een game die alweer een behoorlijke tijd in de winkelschappen ligt. Dit nieuwe deel wordt door velen als minder beschouwd dan Fallout 3, maar nog steeds zorgt de game voor veel plezier.

Een game met een open en grote map vraagt natuurlijk om wat extra’s. Heb je de game uitgespeeld en ben je de game nog lang niet zat? Dan kan je natuurlijk overwegen binnenkort de nieuwe DLC aan te schaffen. Ontwikkelaar Bethesda heeft ook wat informatie over de aankomende DLC vrijgegeven.

“As the victim of a raw deal you must work alongside three other captured wastelanders to recover the legendary treasure of the Sierra Madre Casino. In Dead Money, your life hangs in the balance as you face new terrain, foes, and choices. It is up to you how you play your cards in the quest to survive.”

Naar verluid is de DLC te downloaden op 21 december op de Xbox-360, of dit ook geldt voor de PlayStation 3 is nog niet zeker. Zodra dit duidelijk is, laten we jullie meer weten. Helaas is er ook nog geen bedrag bekend gemaakt, maar deze zal vast en zeker tussen de 10 en 15 euro liggen en zoals in de titel al stond vermeld is er ook een trailer gelanceerd, deze is hieronder te bekijken.