Vorige maand vond er al een beta van Dead or Alive 6 plaats en volgende week komt er weer een nieuwe mogelijkheid om de game al voor de release te spelen. Koei Tecmo en Team Ninja hebben namelijk de Dead or Alive 6 ‘Deluxe Demo’ aangekondigd.

De Deluxe Demo van Dead or Alive 6 is van 22 februari tot en met 24 februari speelbaar voor iedereen met een PlayStation Plus abonnement. De demo bevat aardig wat content, want je kunt bijvoorbeeld aan de slag met alle 24 personages die bij de release beschikbaar zijn. Je kunt hiermee vechten in online wedstrijden en daarnaast kun je ook de Tutorial, Free Training, Command Training en Combo Challenge spelen. De Deluxe Demo geeft spelers tevens nog een eerste introductie van het verhaal van de game.

Koei Tecmo en Team Ninja hebben daarnaast ook nog crossover DLC van The King of Fighters XIV aangekondigd. Hierdoor worden er na de release twee personages uit deze game toegevoegd aan Dead or Alive 6. Eén van deze personages is Mai Shiranui, het tweede personage moet nog worden aangekondigd. Beide personages worden in juni als DLC uitgebracht en zitten bij de Season Pass 1 inbegrepen. De personages zullen ook los te koop zijn.

Dead or Alive 6 komt op 1 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.