http://playsense.nl/plaatjes/img_4d0de05a1a60c.jpg

De Battlefield serie blijft maar in formaat toenemen en vele gamers stappen over op deze prachtige shooter. Zo zagen begin dit jaar Battlefield: Bad Company 2 verschijnen en komt DICE volgende week met een uitbreiding voor deze shooter.

De vraag naar een vervolg op Battlefield 2, wat het deel was die de serie op de kaart plaatste, bleef groot en de medewerkers van DICE en EA werden overspoeld met mailtjes, telefoontjes en kaartjes. Met de release van Medal of Honor was het dan eindelijk zover, degenen die de gelimiteerde editie van deze game in handen kregen hadden de mogelijkheid om binnen één jaar met de beta van Battlefield 3 aan de slag te gaan.

Het was echter nog onbekend wanneer deze game te verwachten was en niemand wist ook zeker of we deze game volgend jaar al konden verwachten. Hier komt nu echter verandering in, want John Riccitiello, CEO van EA, wist ons het volgende te vermelden:

“We have some third-party games in the form of Crysis 2 and Bullet Storm, our big focus is then on Battlefield 3 in the second half.”