Site icon PlaySense

Eerste (vage) screenshots en details Assassin’s Creed: Ragnarok zijn uitgelekt


Update: De screenshots blijken nep te zijn, gezien ze gebaseerd zijn op Unity assets van Ubisoft. Of de details wel accuraat zijn is helaas niet bekend.

Origineel bericht: Wat gaat het volgende worden voor Assassin’s Creed? Dat is een vraag die de gemoederen al enige tijd bezig weet te houden en er bestaat een kans dat we naar Scandinavië gaan. Eerder wist Kotaku al te melden dat Vikingen centraal staan in het komende deel en hoewel nog niets bevestigd is, zijn er nu meer details opgedoken.

Het onderstaande is afkomstig van 4Chan en is niet verifieerbaar, dus of het klopt is afwachten. Neem alles dus ook zeker met een flinke korrel zout, totdat Ubisoft een officiële aankondiging doet. Mogelijk dat die volgt tijdens de persconferentie van de uitgever op de aanstaande E3.

Tot zover de eerste details en nogmaals, neem dit met een korrel zout. Hoewel we geen bevestiging hebben klinkt het allemaal erg aannemelijk als een logische nieuwe stap binnen de franchise met zowel nieuwe features en omgevingen, alsook bestaande bekende elementen. Hieronder nog wat vage screenshots.