Apex Legends blijft niet alleen op de consoles en pc zijn ding doen, EA heeft laten weten de game ook naar mobiele platformen te willen brengen. Tijdens de bekendmaking van de cijfers over hun vierde kwartaal van het financiële jaar 2018, kwam Apex Legends uiteraard ook ter sprake. EA meldde te werken aan mobiele versies van de game en dat er plannen zijn om het bereik van de game uit te breiden.

Zo wil EA Apex Legends ook gaan lanceren in China en ze zijn momenteel druk bezig met onderhandelingen hieromtrent. Voor Korea gaat EA zelf het uitgeven verzorgen via Origin. Apex Legends is één van de weinige grote Battle Royale games die niet beschikbaar is op mobiele platformen. Concurrenten als PUBG en Fortnite halen erg veel inkomsten uit die platformen, een markt die EA tot nu toe nog niet betreden heeft.

EA voegde verder nog toe dat Apex Legends hun snelst groeiende nieuwe game ooit is en dat voor 30% van de spelers dit hun eerste EA game is. Hiermee hinten ze mogelijk naar accounts die nog geen historie hadden op het Origin-platform van EA.