Ghost Recon: Breakpoint werd eerder deze week aangekondigd door Ubisoft. Voor de eerste beelden en de belangrijkste details van de game kun je hier terecht. Inmiddels is er nog wat meer informatie over het spel bekendgemaakt.

Via Twitter heeft Ubisoft namelijk laten weten dat er een permanente internetverbinding nodig is om Ghost Recon: Breakpoint te spelen. De game focust zich erg op coöp gameplay en daarvoor is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je met het internet verbonden moet zijn. Ghost Recon: Breakpoint is echter ook in zijn geheel solo te spelen, maar ook dan moet je dus online zijn. Dat was bij het vorige deel, Ghost Recon: Wildlands, niet het geval.

Overigens vindt er voor de release van de game nog een beta van Ghost Recon: Breakpoint plaats. Wanneer je een pre-order plaatst krijg je gegarandeerd toegang tot deze beta. Er is echter nog een andere manier om in aanmerking te komen. Je kunt je namelijk via deze website aanmelden voor een kans op toegang. Houd er wel rekening mee dat er via deze weg geen garantie is dat je ook daadwerkelijk een code krijgt.

Het is nog niet bekend wanneer de beta van Ghost Recon: Breakpoint begint. De game is in ieder geval vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.