De Harvest Moon-serie bestaat al flink wat jaren en in 2017 verscheen het meest recente deel, genaamd Light of Hope. Vorig jaar kwam deze game uit op de PlayStation 4. Natsume, de uitgever van de serie, heeft nu een nieuw deel aangekondigd.

De aankomende game heet Harvest Moon: Mad Dash en dit deel zal worden uitgebracht voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Er is nog niet veel informatie over de game bekend, maar Natsume liet al wel weten dat Mad Dash een wat andere richting op gaat dan wat we van Harvest Moon gewend zijn. Volgens de uitgever kunnen spelers de klassieke Harvest Moon-features verwachten, maar dan op een nieuwe manier.

“Fans might be surprised at what we have in store for Harvest Moon this year. This different take on the Harvest Moon experience will let players enjoy the classic features of the series in a new and exciting way!”

Dat klinkt allemaal nog niet heel concreet en er zijn ook nog geen beelden van de game vrijgegeven. Het zal echter niet lang duren totdat we meer te weten krijgen over het spel. Natsume zal op 11 juni tijdens de E3 meer informatie over Harvest Moon: Mad Dash vrijgeven en dan worden ook de eerste beelden van de game getoond. Wellicht krijgen we dan ook te horen wanneer de game verschijnt.