Onlangs kondigde DICE aan dat er meerdere nieuwe maps voor de multiplayer van Battlefield V aan zitten te komen. Tijdens de EA Play 2019 livestream heeft de ontwikkelaar vandaag meer laten zien van deze maps.

Op 27 juni gaat Chapter 4: Defying the Odds van start en op die dag wordt de map Al Sundan aan de game toegevoegd. In juli volgt Marita, een map die zich afspeelt in Griekenland. In augustus brengt DICE twee kleinere maps uit, namelijk Provence en Lofoten. Hieronder kun je korte trailers bekijken van al deze maps. In oktober kunnen spelers ook nog Operation Underground verwachten, een map die gebaseerd is op Operation Metro van Battlefield 3. De ontwikkelaar benadrukte dat het geen 1-op-1 remake is, want Operation Underground is op bepaalde punten aangepast ten opzichte van Operation Metro.

DICE liet verder ook nog weten wat voor updates en nieuwe features er op de planning staan. Zo wordt de levelcap verhoogd naar 500, zoals eerder werd aangekondigd. In september worden Private Games toegevoegd, waarmee je samen met vrienden je eigen wedstrijden kunt opzetten.

Als laatste deelde DICE nog wat informatie over Chapter 5. Dit hoofdstuk brengt het Pacific-gebied naar Battlefield V met drie nieuwe maps, waaronder een nieuwe versie van Iwo Jima. Naast de nieuwe veldslagen tussen het Amerikaanse en Japanse leger, mogen spelers ook nieuwe wapens verwachten. DICE zal op een later moment meer bekendmaken over het vijfde hoofdstuk.

Al Sundan map

Marita map

Close-quarter maps

Operation Underground details

Chapter 5 onthulling