Vorige week kwam de Elsweyr-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online uit en dat was het tweede DLC-pakket van ‘Season of the Dragon’, nadat Wrathstone eerder al verscheen. Tijdens de E3 persconferentie van Bethesda kwam ook ontwikkelaar Zenimax Online Studios het podium op, om daar een mooie cinematische trailer van Elsweyr te tonen. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

De ontwikkelaar had naast de trailer nog meer in petto. De derde en de vierde uitbreiding van Season of the Dragon zijn namelijk ook officieel aangekondigd en hiermee kunnen spelers van The Elder Scrolls Online in de tweede helft van dit jaar nog twee DLC-pakketten verwachten.

De eerstvolgende uitbreiding heet Scalebreaker en deze DLC komt ergens in het derde kwartaal van dit jaar uit. Deze uitbreiding brengt twee nieuwe dungeons met zich mee: Moongrave Fane en Lair of Maarselok. Deze dungeons maken onderdeel uit van de verhaallijn van Season of the Dragon en spelers kunnen dus meer gevechten tegen draken verwachten in nieuwe omgevingen.

In het vierde kwartaal van dit jaar, ook op een nog onaangekondigde datum, zal vervolgens de volgende uitbreiding verschijnen en die heet Dragonhold. Deze uitbreiding vormt het einde van Season of the Dragon en hiermee wordt er een nieuwe zone aan de game toegevoegd, genaamd Pellitine. Je moet dit gebied weer zien op te bouwen en bondgenoten zoeken om samen de Dragonguard-orde weer nieuw leven in te blazen. In deze uitbreiding kun je tal van nieuwe quests, wapens en vijanden verwachten.