Homefront is een First Person Shooter van THQ waar we steeds meer en meer van te horen krijgen. Zo hadden we enkele dagen geleden het bericht dat Homefront gebruik gaat maken van een online pas. Dit om te voorkomen dat men gewoon online kan gamen bij de aankoop van een 2e hands exemplaar. Daarnaast was er ook nog eens een gedeelte van de wapenlijst bekend gemaakt die je hier kunt bekijken.

Homefront staat gepland voor een release op 11 maart. De meeste games krijgen bij de release een special edition, bij sommige krijg je dan vreselijk toffe goodies. Uiteraard zit er dan meestal een flink prijskaartje aan van rond de 100 euro. Echter was er tot nu toe nog niks bekend van een limited edition voor Homefront.

Zojuist is er een Limited Edition opgedoken van Homefront bij de bekende engelse e-retailer GAME. Deze limited edition bedraagt dezelfde prijs als de normale editie van de game. Dit betekent dat we niet al teveel moeten verwachten van deze limited edition. Het zal waarschijnlijk gaan om wat extra DLC en een hardened case van de game. Mochten er meer details bekend zijn omtrent deze editie, dan lees je dat uiteraard meteen op PS3-Sense.