Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat Marvel’s Spider-Man werd uitgebracht. Deze PlayStation 4-exclusive van Insomniac Games – de studio die deze week werd overgenomen door Sony – wist hoge ogen te gooien. Het lijkt er nu op dat Sony een nieuwe editie van het spel gaat uitbrengen.

Amazon UK heeft namelijk een Game of the Year Edition van Marvel’s Spider-Man in het assortiment opgenomen. De winkel geeft een releasedatum van 4 september aan, maar verder worden er helemaal geen details gegeven. Het lijkt aannemelijk dat de Game of the Year Edition alle DLC bevat die voor het spel is verschenen. Marvel’s Spider-Man werd na de release immers uitgebreid met drie hoofdstukken onder de noemer The City That Never Sleeps.

Sony heeft het bestaan van de Game of the Year Edition van Marvel’s Spider-Man nog niet bevestigd. Als de vermelding van Amazon inderdaad blijkt te kloppen en de release al binnen enkele weken is, zal een officiële aankondiging vast niet lang meer op zich laten wachten.